Om oss

Sykkelbua Vinstra – skaper ekte sykkelglede!

Sykkelbua Vinstra er en fullsortiments sykkelbutikk med alt som trengs for både sykkel og syklist. Vi har et bredt spekter av sykler som passer til syklister i alle aldre; trehjulssykkel, landevei, og alt imellom! 

I 1984 startet Åge Tøftestuen sin første sportsbutikk på Vinstra, Intersport Vinstra. Allerede fra 10-årsalderen var eldste sønn, Tommy, med som verkstedmedhjelper – en ihuga og aktiv syklist allerede da. 

I 2002 gikk Åge over til å drive en fullsortiments sykkelbutikk. Åge opparbeidet seg en stor kundegruppe i hele Gudbrandsdalen, og etablerte seg også som sykkelleverandør til de mange fritidseiendommene i distriktet. 

Etter mange år i utlandet vendte Tommy tilbake til Norge i 2016. Sykkel interessen hadde vokst seg enda større,spesielt var stisykling på Canadas vestkyst noe han brukte mye tid på. Etter et år tilbake på verkstedet sammen med far i 2016,overtok Tommy Sykkelbua Vinstra i 2017. 

Sykkelbua har opparbeidet seg en bred kompetanse på alt innen sykkel – og de siste årene har vi blitt ledende innen salg og service av el-sykler.

Sykkelbua er et sertifisert Bosch Exspertsenter og servicesenter for Shimano. Vi har et komplett verksted med det nyeste utstyret innen diagnoseverktøy for både el-sykler, reperasjon/overhaling av dempergafler og hjulretting.

Sykkelbua er den eneste ren dyrka sykkelbutikken mellom Trondheim og Oslo! 

Vi gir deg råd og veiledning om både sykkel, sykkelutstyr, og tips til hvor du kan kjenne på ekte sykkelglede i vårt fantastiske nærområde!